TravelComfort stuurverhogers

Met de overstap naar de RP23 heb ik mijn stuurverhogers niet meer geïnstalleerd. Deels omdat ik de indruk had dat de zit van de RP23 net beter is en deels omdat de cruise controle me het vertrouwen gaf dat ik het dove gevoel in mijn hand niet meer zou gaan krijgen.

Dat is grotendeels juist gebleken, maar toch begon ik de iets meer rechtop zithouding te missen. 


Product & Installatie

Wederom de Travelcomfort stuurverhogers (zie mijn 2008 voor de uitgebreide installatie). ook op de RP23 prima te installeren.


Leverancier

Travelroad

Harry Tonk van Travelroad heeft weer zijn perfecte service laten weten. Ik was een afdekdopje en een boutje kwijt. 1 Mailtje naar Travelroad was voldoende: de onderdeeltjes die ik zelf kwijt gemaakt had werden als service gratis toegestuurd (met reserve!).


Ervaring

Als vanouds: zithouding is weer even wennen: breder en rechter op.