Voor de meesten geen verrassing, want ik had het al laten weten, maar de kogel is vanavond door de kerk gegaan. In januari 2013 ga ik afstand doen van mijn 2008 Silver Tech, want dan komt mijn nieuwe FJR.

Modelletje 2013, Midnight Black. Ik heb er voor de zekerheid maar wel weer een paar valdoppen en voetkappen op laten zetten, en een setje Akra’s (Ook komt er natuurlijk voor de dagelijkse woon-werk ritten een TOPkoffer op.)

rijdag 11 januari werd ie dan afgeleverd: mijn nieuwe FJR. 

Om drie uur werd er aangebeld en kwam Motoport Echt met een busje mijn nieuwe motor keurig thuis afleveren. Ik had ondertussen alle accessoires die niet ingeruild waren al van mijn 2008 afgehaald en deze nog even netjes schoongespoeld voor de inruil. Zo had ik even (5 minuten lang) twee FJR’s voor de deur staan. Mijn oude Silver tech naast de nieuwe Midnight black: een mooie combinatie.

Helaas moest ik toch afscheid nemen van mijn trouwe reisgenoot. Na bijna 75.000 km op weg naar een nieuw baasje.

De nieuwe ziet er top uit!